Ergogenics

  [Definitie:] "An ergogenic aid is any substance or phenomenon that enhances performance." (Wilmore and Costill)

  Nieuwsbrief over doping, supplementen, voeding en training

  Anabolen & studies       Anabolen & risico's       Analyses       Groeihormoon    

1 3 - 0 9 - 2 0 0 8

  Analyse: Hygetropin is foute boel (Ergogenics)
In het Chinese groeihormoonpreparaat Hygetropin zit geen groeihormoon. Tenminste, niet in het exemplaar dat is getest door een erkend onderzoekslaboratorium en waarvan de resultaten bij Ergogenics zijn binnengekomen. Volgens de analyse zit er in het geanalyseerde Hygetropin albumine.
Het geteste preparaat zie je hieronder op de foto. Of dat de werkelijke fabrikant van dit preparaat is weten we niet zeker, maar de plaatjes van Hygetropin die we via Google Images hebben gevonden lijken er sprekend op.


Analyse: Hygetropin is foute boel


Op het doosje staat ook het adres van de webstek van Hygetropin: www.hygetropin.cn.
Een aantal posters op bodybuildingfora is echter over Hygetropin te spreken. "Hygetropin is stronger than Jins. I have heard that thousand times already and personally experienced it", schrijft TooPowerful4U bijvoorbeeld. [professionalmuscle.com/forums 11-14-2006]
Andere bezoekers van bodybuildingfora melden minder mooie ervaringen. MassiveMonster zet nu al een maand zeven eenheden per dag en merkt helemaal niks. En hij vraagt zich af hoe dat komt.[uk-muscle.co.uk 22-02-2007]
Gelukkig voor MassiveMonster snelt Pscarb hem te hulp. "Natuurlijk merk je nog niks na een maand", zegt Pscarb. "Dat gebeurt pas na twaalf weken."
Wat is internet toch mooi.

Navigatie

Nieuws

Contact

Over ons

Dossiers

Zoeken