Ergogenics

  [Definitie:] "An ergogenic aid is any substance or phenomenon that enhances performance." (Wilmore and Costill)

  Nieuwsbrief over doping, supplementen, voeding en training

  SARM's       Anabolen & studies     Anabolen & Studies  Anabolen & studies       In de pijplijn    

2 5 - 0 6 - 2 0 0 7

  De orale SARM BMS-564929 van Bristol-Myers Squibb is de krachtigste van allemaal (Endocrinology. 2007 Jan;148(1):4-12.)
Hij heet eigenlijk (7R,7aS) 2-Chloro 4- (7-hydroxy 1,3-dioxotetrahydropyrrolo[1,2-c]imidazol 2-yl) 3-methylbenzonitrile, maar dat is te lang. Dus noemen de onderzoekers van farmareus Bristol-Myers Squibb hem maar BMS-564929. Het is de allerkrachtigste SARM die tot nu in de literatuur is verschenen.
BMS-564929
Farmabedrijven hebben de steroide androgenen afgeschreven. Ongetwijfeld zijn er veilige androgen ontwikkeld, maar die staan allemaal al in oud patenten die inmiddels zijn verlopen. Vandaar dat de bedrijven zich richten op volkomen nieuwe verbindingen, waar ze nog tot in lengte van jaren financieel profijt kunnen hebben.
De helderste ster aan het fonkelnieuwe firmament, BMS-564929, heeft een bijzondere eigenschap. Hij is oraal actiever dan geinjecteerd testosteronpropionaat - in geringere doseringen.
Hieronder zie je het effect van orale doses BMS-564929 en subcutane doses testosteronpropionaat op de kringspier (maat voor de anabole werking) en de prostaat (maat voor androgene werking). Zeker als je kijkt naar de y-as van de beide figuren zie je dat BMS-564929 een ongekend goede scheiding heeft tussen spieropbouwende en vermannelijkende effecten.
Onderstaande figuren hebben betrekking op gecastreerde ratten.

De orale SARM BMS-564929 van Bristol-Myers Squibb is de krachtigste van allemaal

Daar staat dan weer tegenover dat BMS-564929 een factor 33 zwaarder drukt op de aanmaak van LH dan testosteronpropionaat.

De orale SARM BMS-564929 van Bristol-Myers Squibb is de  krachtigste van allemaal

De nieuwe component doet niets met aromatase en SHBG en interacteert volgens de proeven van Bristol-Myers Squibb niet met de receptoren voor progesteron en estradiol.
"BMS-564929 has advanced to clinical trials", schrijven de onderzoekers. "We expect that this compound will be suitable as a once daily oral drug for the treatment of age-related musculoskeletal decline in men with an improved side-effect profile relative to T."

0 1 - 0 7 - 2 0 0 7

  Man probeert zijn ex te aborteren met clenbuterol (Patriot-News July 01, 2007) [Offline]
Gruwelzaak waarover we straks wis-en-waarachtig meer zullen horen bij Oprah Winfrey. Of bij dokter Phil. Of bij allebei.
In het Amerikaanse Perry County heeft de 34-jarige G. L. K. zojuist een punt gezet achter de relatie met zijn vriendin. Maar ze is zwanger. Dus geeft K. haar twee flesjes met clenbuterol en een partij injectienaalden.
Moet je injecteren, zegt hij erbij. Word je mooi slank van.
K's vriendin vertrouwt de zaak niet en gaat op onderzoek uit. Ze heeft het idee dat haar ex geen zin heeft in alimentatie en wil zorgen dat ze een miskraam krijgt.
K. is aangeklaagd en op afwachting van zijn proces op borgtocht vrijgelaten.

3 0 - 0 6 - 2 0 0 7

  Dokter verkocht Deca-gel aan Jan & Alleman (Seattle Times June 30, 2007) [Offline]
In de Amerikaanse staat Seattle moet de arts H. L. voor de rechter verschijnen omdat hij aan under cover-agenten anabolen verkocht. Levine verkocht spierversterkers aan klanten die hij nooit had gezien. Tot de preparaten die hij verkocht behoorden ook een gel met nandrolondecanoaat.
L. was al eerder opgepakt, maar heeft eerst onderhandeld met de agenten over his cooperation in a larger investigation. Wij hebben een donkerbruin vermoeden.
L. is al eerder met justitie in aanraking gekomen. Hij probeerde naar Amerikaans gebruik een restaurant geld af te persen met een valse schadeclaim, en leverde een jongen van zestien Viagra.

Navigatie

Nieuws

Contact

Over ons

Dossiers

Zoeken