Opgeladen: 19-11-2021
Opgeborgen in: Testuitslagen
Translation: So disturbingly bad is the quality of the steroids on the Dutch black market (20-11-2021)

Zo slecht is de kwaliteit van de anabolen op de Nederlandse zwarte markt

De kwaliteit van de anabole steroïden op de zwarte markt is zo beroerd dat gebruikers nauwelijks weten welke steroïden ze injecteren en slikken. Al heb je een hotline met William Llewellyn, [amazon.com] als je het met zulke prut moet doen is effectief kuren praktisch onmogelijk. Want wat heb je aan geavanceerde anabolenkennis als je de labels van de producten op de zwarte markt niet kunt vertrouwen?


Zo slecht is de kwaliteit van de anabolen op de Nederlandse zwarte markt


Ondergedoseerd
De bovenstaande alinea schrijven we natuurlijk niet zomaar. We baseren hem op gegevens die Dopingautoriteit heeft gepubliceerd op de website EigenKracht. Dopingautoriteit liet enkele tientallen preparaten, afkomstig van Nederlandse gebruikers, door een laboratorium laten analyseren, en concludeerde om te beginnen dat de dingen grosso modo zwaar ondergedoseerd waren.

Het gemiddelde preparaat op de Nederlandse zwarte markt bevat slechts 55 procent van het aantal milligrammen steroid dat op het etiket staat.

Opmerkelijk was de totale afwezigheid van mesterolon is de onderzochte Provironproducten. Koop je Proviron op de Nederlandse markt, houd er dan maar rekening mee dat er helemaal niks in het ding zit. Of een beetje tamoxifen.

Klik op de tabel voor een grotere versie.


Slaapproblemen kunnen gevolg zijn van te weinig vitamine D


Andere steroïden
En dan het steroidtype. In vrijwel alle producten vond het lab andere steroïden dan op het label stonden. Zo analyseerde het laboratorium een ampul die volgens de producent 100 milligram methenolon zou moeten bevatten. Dat anabole steroid was echter in geen velden of wegen te bekennen. In plaats daarvan vond het lab in de ampul 140 milligram boldenonundecylenaat, 75 milligram testosteronenantaat, 65 milligram testosterondecanoaat, 20 milligram testosteronpropionaat, 5 milligram trenbolonenantaat plus nog wat anabole steroïden in kleine hoeveelheden.

Methenolon is een populair steroid bij gebruikers die de gezondheidsimpact van hun middelen klein willen houden. Die gebruikers van het geteste preparaat zullen zich behoorlijk bekocht hebben gevoeld.

Dat geldt misschien ook voor de gebruikers van een aantal geteste trenbolon-, nandrolon- en drostanolonpreparaten die volgens het lab testosteron als voornaamste actieve stof bevatten. Gebruikers kiezen vaak voor deze preparaten omdat ze geen makkelijk te aromatiseren anabolica in hun systeem willen hebben.

Positief
De analyses bracht ook iets positiefs aan het licht. Het laboratorium keek ook naar de aanwezigheid van andere stoffen dan steroiden in de preparaten. Zware metalen, bijvoorbeeld, of bestrijdingsmiddelen. Van die verontreinigingen was gelukkig geen spoor te bekennen.

Bron:
EigenKracht.nl, 18 november 2021.

Meer:
Deze 4 bodybuildingdrugs zijn compleet merde (8-10-2021)
Van deze deca ga je niet groeien (8-11-2020)
Acht preparaten met anabole steroïden getest (17-2-2019)


Onderzoekers testen 358 anabole steroïden: van elke drie oxandrolones zijn er twee prut In Anabol van British Dispensary zit soms methandienone, soms methyltestosteron en soms alleen maar suiker Dit zit er in de anabolen van Extreme Power, Golden Gear, Genesis en British Dragon

Onderzoekers testen 358 anabole steroïden: van elke drie oxandrolones zijn er twee prut
Een supplement met CBD, de niet-psychoactieve stof in cannabis, is in sommige gevallen misschien een alternatief voor farmacologische slaapmiddelen en angstremmers.

In Anabol van British Dispensary zit soms methandienone, soms methyltestosteron en soms alleen maar suiker
Beter slapen is goed voor alles en iedereen. Door beter slapen worden trainingen effectiever, worden sporters sneller, hebben afslankpogingen meer kans van slagen en leef je langer.

Dit zit er in de anabolen van Extreme Power, Golden Gear, Genesis en British Dragon
Stel: je slaapt normaliter 5-7 uur per nacht, maar je bent bereid om die krappe hoeveelheid op te krikken door je manier van leven te veranderen.